Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των €20
Cart 0

ABOUT

 

Ο Γιάννης Πολίτης είναι Έλληνας συγγραφέας. Το 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Συλλέκτης Στιγμών» και το 2020 το δεύτερο του βιβλίο με τίτλο «Συλλέκτης Στιγμών - Ένα Σκοτάδι Λευκό» με τις εκδόσεις Workshop. Και τα δυο βιβλία έγιναν best seller από τον πρώτο κιόλας μήνα κυκλοφορίας τους.

Γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1993, από μητέρα Κύπρια και πατέρα Ελλαδίτη και ζει ανάμεσα σε Αθήνα και Λεμεσό. Σπούδασε Νομική στην Αγγλία και μετέπειτα δούλεψε στην Αμερική ως Event Producer Assistant. Πέρα από τα δύο συγγραφικά του έργα κυκλοφόρησε επίσης άλλα προϊόντα όπως Εβδομαδιαία Ατζέντα, Συλλεκτική Κούπα και Αφίσες. Το 2017 δημιούργησε την δίκη του διαφημιστική εταιρία "Keyholders" η οποία εδρεύει στην Κύπρο με πελάτες τόσο σε Κύπρο και Ελλάδα ενω το 2021 έγινε δημιούργησε μαζι με τον Σταύρο Μιχαλακάκο την "Animagnet", εταιρία παραγωγής, με δραστηριότητες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Είναι ο επίσημος Ambassador της Cyprus Airways από το 2019 και συνεργάστηκε επίσης με τις εταιρίες Public Stores, BG Berlin & Caffe Nero. 
 
Instagram @yiannispolitis 
Facebook: ypolitis